VoiceWell®-hoidot saatavilla Laulustudio Virtaavasta

Valmistuin helmikuussa VoiceWell-hoitajaksi ja tarjoan nyt VoiceWell-hoitoja toistaiseksi ainoana Oulussa.

Mitä VoiceWell on?

VoiceWell® on terveydenhuoltoon kuuluva, monipuolisesti ihmisen ääntä, purentaa sekä yleistä hyvinvointia hoitava ja ylläpitävä hoitomuoto.

Hoidolla vaikutetaan erityisesti äänentuottoelimistön toimintaan hoitamalla kurkunpään, purennan, leukojen ja kielen toimintoihin osallistuvia lihaksia ja rakenteita. Hoidon tukena käytetään ääniharjoituksia ja annetaan äänenkäytön ohjausta.

Asiakkaan terveydentilasta, ryhdistä, ammatista tai harrastuksista riippuen hoito voi käsittää enemmän purennan ja äänentuottoon suoraan osallistuvien lihasten käsittelyä, mutta tarvittaessa annamme hoitoa myös muille kehon alueille - hoidamme ihmistä kokonaisuutena ja pyrkimyksemme on kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukemisessa.

VoiceWell®️- hoito voi auttaa kun:

- Tarvitset helpostusta lihasten kireyteen purennan tai leukojen alueella

- Haluat ohjausta hengitykseen liittyviin toimintoihin

- Tunnet kurkun tai kaulan alueella kireyttä ja tiukkuutta

- Äänesi väsyy tai käheytyy esimerkiksi työpäivän aikana

- Kaipaat kokonaisvaltaista rentoutumista

Hoidosta hyötyvät erityisesti puheammateissa toimivat henkilöt, kuten opettajat, puhelin- tai radiotyötä tekevät, papit, asiakaspalvelutyöntekijät, äänialan ammattilaiset (laulajat ja muusikot) sekä harrastuksenaan laulavat ja soittavat.

VoiceWell-hoidon ovat kehittäneet yhteistyössä FT, koulutettu hieroja Kicka Leppänen sekä MuM, osteopaatti Kirsi Vaalio. Lisätietoja osoitteesta https://www.voicewell.fi

Varaa aikasi VoiceWell-hoitoon Vellosta: https://vello.fi/laulustudiovirtaava/

Jenni Siuruainen