JSSB - Jenni Siuruainen & Sugar Bakers

Moikka!

Paljon on tapahtunut sitten viime postauksen. Valmistuin musiikkipedagogiksi, aloitin hierojakoulun, suunnittelen oman yrityksen pystyttämistä ja keikkarintamallakin on tapahtunut uudistuksia.

Matkalla-yhtye ei keikkaile enää ja yhtyeen tuleva viimeinen julkaisu päättää bändin yhteisen musiikillisen taipaleen kaikkinensa. Linkkaan tuon julkaisun tietysti tännekin heti kun vain saamme sen suoratoistopalveluihin.

Olen kerännyt taustalleni uuden kokoonpanon, joka kantaa nimeä Jenni Siuruainen & Sugar Bakers - eli JSSB. Tällä kokoonpanolla tulemme tekemään tilauksesta coverkeikkoja. Repertuaarissamme painottuvat funk, soul, rnb, jazz -tyylinen musiikki, joiden sekaan valitsemme mielestämme parhaimmat kuolemattomat bileklassikot sekä tanssittavimmat nykypäivän hiti.

Otamme aina tilaajan toiveet huomioon ja pyrimme räätälöimään settimme kuhunkin tapahtumaan sopivaksi. Tällä hetkellä JSSB:n kalenterissa on vain muutama yksityistilaisuus tulevalle kesälle, joten jos tarvitset bändiä tilaisuuteesi vuodelle 2020 ja pidät laulustani, ota yhteyttä.

JSSB:n löydät Facebookista: https://www.facebook.com/JenniSiuruainenSugarBakers/?modal=admin_todo_tour

Kuulemisiin! :)

Picture: Tuukka Nygård

Picture: Tuukka Nygård

Jenni Siuruainen